Instagram — Facebook
EnglishRomanianUkrainian

No products in the cart.

EnglishRomanianUkrainian

Metode de plata

Suntem mulți și toți diferiți când e vorba de gusturi și preferințe. Iar în zilele noastre achizițiile online devin o rutină simplă și comodă. Magazinul Fresh Skin pune la dispoziție o gamă largă de produse originale, oferte și promoții atractive dar și moduri de plată diferite, adaptate pentru necesitățile fiecărui client. La achiziționarea produselor dvs. preferate pe site-ul www.freshskin.ro, pentru finalizarea și confirmarea tranzacției aveți două opțiuni de plată.

Printre cele mai convenabile sunt, plata în numerar la livrarea produsului și plata prin intermediul cardului.

Plata în numerar.

Dacă din anumite motive nu puteți efectua plăți în avans, cea mai bună alegere ar fi să achitați suma comenzii prin intermediul curierului după livrarea produsului. Recomandabil să aveți suma exactă pentru a evita cazuri în care curierul nu vă poate elibera rest.

Plata prin intremediul Cardului bancar (Netopia Payments)

Cardul bancar este forma de bază a plăților online, pentru a face plata prin intermediul acestuia, e necesar să completați un formular în care indicați: numărul de card, data expirării și numărul de securitate CVV situat în spatele cardului. Această metodă este foarte sigură deoarece vă oferă o soluţie de tranzacționare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).
După ce ați introdus toate datele, plata va fi executata imediat, banii vor fi transferați din contul dvs. în contul magazinului nostru.

Indiferent de modul dvs. de plată preferat, Fresh Skin vă mulțumește pentru cumpărături și vă așteaptă cu comenzi noi!

 

a

Lorem ipsum dolo r sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore